Компанія Xiaomi взяла на замітку успіх пральної машини MiJia Internet Washing and Drying Machine, першу партію якого розібрали всього за кілька хвилин, і представила оновлену версію - MiJia Internet Washing and Drying Machine Pro. Новинка вже встигла отримати декілька премій - Red Dot Design Award і IF Design Award. Схоже, китайські пралка ламає всі стереотипи. Гаджети з Піднебесної стають якісними, а не одноразовими, а цінник при цьому залишається тим самим.

Місткість машини - до 10 кг білизни вона отримала найвищий клас прання та сушіння рівня A+. Всередині встановлено економічний і тихий двигун з максимальною швидкістю 1400 оборотів в хвилину. Пралка має широкий функціонал, а також купу режимів стіки. Крім цього, новий гаджет здатний самостійно висушувати одяг, що спрощує сам процес прання.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Звичайно ж, пралка розумна, і може дружити зі смартфоном, і включатися віддалено.

Нова версія пральної машини з сушкою обійдеться дорожче першої - $433. Продажі стартують в липні.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.