Китайська корпорація Xiaomi точно в ударі, так як вона вже анонсувала фітнес-браслет Mi Band 4 і смарт-годинник Amazfit Health Watch, які отримали функцію ЕКГ і дуже привабливий цінник. Звичайно ж, не обійшлося і без виходу конкурента розумних годинників від Apple, і дали годиннику назву Xiaomi Amazfit Verge 2. Новинка по сукупності якостей є кращою в своєму класі, пропонуючи за скромною ціною масу можливостей, в тому числі чіп NFC для роботи з платіжною системою Mi Pay.

Крім крутого кольорового екрану, гаджет отримав і захист від пилу і вологи, так що можна навіть приймати душ не знімаючи гаджет з руки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Апаратною основою цих смарт-годинників виявився процесор Qualcomm Snapdragon Wear 2500, який володіє частотою 1,1 ГГц. Всередині новинки знаходяться 512 МБ оперативної і 4 ГБ постійної пам'яті, а ще вона підтримує роботу в мережах всіх трьох поколінь за рахунок підтримки технології eSIM. Це означає, що з допомогою годинників можна спілкуватися в мережі, і для цього не обов'язково підключатися до бездротової мережі - новинка здатна сама підключатися до мережі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Не обійшлося звичайно без такої новомодної функції, як ЕКГ. Подібна технологія працює і в Apple Watch 4, яка зробила революцію в наручних розумних годинниках. Що стосується ціни, за версію без ЕКГ попросять близько 4 тисяч гривень, а з нею аж 6 тисяч гривень. У будь-якому разі це дешевше, ніж Apple Watch 4 з такими ж функціями за 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.