Що слід передусім зробити, готуючись до відпустки? Придбати купальник або плавки? Звісно, куди ж без них! Підтягнути тіло перед літом, аби вразити всіх, одягнувши обновку? Чом би й ні. Обрати дату й місце для подорожі та забронювати квитки? Аякже!

Однак навіть якщо просто збираєтеся на дачу або ще не визначилися з датою подорожі, не завадить потурбуватися про технічні нюанси. Адже підібрати гаджет – це не купальник приміряти. А літній комплект зібрати – вже ціла справа.

Утім, не гарячкуйте й не поспішайте прочісувати інтернет – ночами або стоячи в заторах. Ми вже все зробили за вас. Пропонуємо 5 позицій практичних must have девайсів для відпустки, за демократичною ціною.

Смартфон

У відпустці без нього точно не обійтися. Якщо розмірковуєте про новий, зараз – якраз час купувати. Нас зацікавив смартфон TP-Link Neffos C9.

Перший «смачний» аргумент – великий FullView-екран з діагоналлю 5,99 дюймів. 18:9 дисплей вужчий і вищий, ніж решта звичних 16:9. Його значно зручніше тримати однією рукою і набирати текст великим пальцем. А ще, смартфон із великим екраном стане чудовим рішенням для перегляду серіалів, відео на YouTube і мобільних ігор. Не забувайте про дітей: їм напевно захочеться зіграти в PUBG на 5,99-дюймовому екрані.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У смартфона дві камери - основна 13-мегапіксельна і фронтальна 5-мегапіксельна. Перша допоможе вам отримати знімки гарної якості навіть при слабкому освітленні, а друга стане відмінним рішенням для любителів Селфі.

Ще із приємного: одночасне використання двох SIM-карт і карти пам’яті, біометричний сканер відбитків пальців, розблокування за методом розпізнавания обличчя. Акумулятора підвищеної ємності вистачить на 2 дні автономної роботи. Все це – за 2799 грн., та ще й з офіційною гарантією аж 2 роки.

Бездротові навушники

Вічно можна дивитися на багаття, слухати спів птахів у лісі або шум прибою. Але не вигуки інших відпочивальників поруч на пляжі. Ліпше вже послухати той самий спів птахів чи улюблену музику зі смартфону. Аби не висмикнути випадково навушники, пропонуємо бездротові Meizu POP True Wireless Bluetooth Sports Earphones за 2500 грн.

Епілятор або тример

І знову – про купальник або плавки. Точніше, про те, як мати бездоганний вигляд у них і загалом. Прибрати зайві неестетичні волосинки дівчатам допоможе портативний епілятор Remington WDF4815C за 750 грн. зі зволожуючою смужкою з алое вера, «плаваючою» головкою та спеціальною насадкою для зони бікіні. Чоловікам порадимо тример Remington BHT250 з трьома всюдисущими насадками та літієвим акумулятором на годину безперервної роботи. Ціна – від 900 грн.

Блендер

Тепер про смачне вже без лапок. Влітку так багато фруктів, але зазвичай так мало часу, аби перетворити їх на якусь смачну цікавинку! Щонайбільше – помити, може ще порізати. Та нехай, з’їмо і так. А от корисну і смачну зелень так просто не вгризеш. Наша відповідь – смузі й коктейлі: корисні, апетитні й щоразу нові. Але ж так не хочеться тягати за собою громіздкий блендер… І не доведеться! Портативний Usb блендер Smart Juice Cup Fruits не більше 25 см у висоту і важить менше, ніж півкілограма. Запросто заряджається від USB-приладів, навіть ноутбука. Усе це – за 340 грн.

Зарядний пристрій

Не сфотографував – отже, не побував? Навіть якщо для вас це твердження – сумнівне, все одно радимо підстрахуватися. Наприклад, на випадок єдиного карду, коли вам на руку сів розкішний метелик. Погодьтеся, буде дуже прикро, якщо саме в цю мить розрядиться смартфон. Виходячи з номера готелю, захопіть із собою powerbank TP-Link PB10000. Потужності пристрою вистачає на 4 зарядки iPhone 8, причому вдвічі швидше, ніж зазвичай і з можливістю одночасного заряджання від мережі. Коштує від 599 грн.

Сподіваємося, наші поради допоможуть зробити ваш відпочинок, зручним, різноманітним та приємним.