Як відомо, в даний час найбільш очікуваною ігровою приставкою на планеті є Sony PlayStation 5, появи якої на ринку чекають десятки мільйонів людей по всьому світу. І це цілком очікувано, так як розробники консолі обіцяють нереальні характеристики, які виведуть геймінг на абсолютно новий рівень.

Всі хочуть отримати можливість грати в ігри в дозволі 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду, а також використовувати шолом віртуальної реальності PS VR, що дозволяє бачити картинку з частотою до 120 кадрів в секунду. Втім, як виявилося, всі ці мрії вже можна реалізувати, тому що PS5 абсолютно несподівано для всіх надійшла у продаж, про що стало відомо у соцмережі Weibo.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мережа користується величезною популярністю, хоча далеко не всім продавцям можна довіряти. Приміром, деякі продавці обіцяли збільшити пам'ять на iPhone, і зараз очевидно, що це було нахабна брехня, так як фізично це зробити неможливо. Точно така ж ситуація і з PlayStation 5, про яку навіть інсайдери знають дуже мало інформації. Настійно не рекомендуємо купувати дану консоль на сумнівних сайтах і сервісах безкоштовних оголошень.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.