Компанія Google змінює підхід до того, як її сервіси Drive і Photos діляться фотографіями і відео користувачів один з одним. Тепер ці сервіси не будуть синхронізуватися, так що при видаленні з одного сервісу, фотографії можуть залишитися в сховище другого.

При цьому передбачена можливість імпорту файлів з сервісу Drive Photos з допомогою опції Upload from Drive. Однак, схоже, що як мінімум на поточний момент немає аналогічного способу переміщення файлів в протилежному напрямку. Можливо, такий інструмент з'явиться в майбутньому. Для чого компанія пішла на такий крок - невідомо. Можливо, користувачів настільки багато, що сервера пошуковика не витримують такої кількості даних.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Файли, які користувачі синхронізують до 10 липня, не будуть займати дублююче місце в сховище.

Google говорить, що цей крок “спростить” взаємодія між Drive і Photos, і він явно розроблений для того, щоб вказати на різницю між продуктами. Швидше за все, користувачі самі просили про цю послугу. Однак ці зміни можуть призвести до проблем і незручностей для тих, хто управляє відео та фотографіями у обох сервісах. Компанія впровадить ці зміни вже 10 липня, і після цього буде збирати відгуки від користувачів.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.