Компанія Samsung анонсувала випуск нової версії свого масивного модульного телевізора The Wall на базі технології MicroLED. Нова версія під назвою The Wall Luxury отримала діагональ 292 дюйма (майже 7,5 метра) і підтримку дозволу 8K. Схоже, компанія вирішила здивувати публіку, і “пограти м'язами”, щоб показати свої можливості для користувачів. Звичайно, цей гігант не буде масово популярнім, але на кожен товар знайдеться свій покупець. В якості альтернативи пропонується конфігурація з підтримкою дозволу 2K, але діагональ екрану в такому випадку обмежена 73 дюймами.

Технологія Samsung MicroLED є модульною, тобто її можна гнучко налаштувати для різних розмірів і дозволів. Ці модулі з'єднуються разом. При цьому можна збільшити дозвіл всього телевізора, але не можна збільшити дозвіл його окремих модулів. У будь-якому випадку, такий телевізор здивує ваших гостей, якщо у вас вистачить розмірів стіни, щоб його розмістити.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Samsung стверджує, що телевізор The Wall Luxury розрахований на 100 тис. годин роботи, а максимальна яскравість становить 2000 ніт. Такої кількості ресурсів точно вистачить на багато років, якщо не залишати телевізор на ніч включеним. Новинка надійде в продаж вже в наступному місяці, але ціна залишається невідомою.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.