Анонсуючи швидкий вихід знаменитої рольової ігри The Witcher 3: Wild Hunt / “Відьмак 3: Дика Полювань”» на Nintendo Switch в рамках проходить в ці дні ігрової виставки E3, польські розробники з CD Projekt також повідомили про подолання важливого рубежу: з моменту випуску першої частини в 2007 році трилогія The Witcher розійшлася тиражем в 40 мільйонів копій на всіх платформах. Схоже, гра дійсно здобула успіх, так як делако не кожна гра досягає такої позначки продажів. Враховуючи, які хвалебні відгуки в інтернет-магазинах про гру, з таким показником складно не погодитися.

Окремо в CD Projekt зазначили, що на заключну частину трилогії припадає більше половини продажів. Іншими словами, третю частину купили понад 20 мільйонів разів. Саме остання гра воскресила всесвіт Відьмака, і стала конкурентом The Elder Scrolls, яка користується величезною популярністю серед геймерів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Можна згадати, що в останній раз офіційною статистикою розробники ділилися у фінансовому звіті за 2017 рік. На той момент тираж серії становив 33 мільйони копій.

Результат, безумовно, вражає. Залишилося дочекатися нашумілої Cyberpunk 2077, яка теж змінить ринок ігор назавжди.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.