KaiOS стала вже третьою за популярністю мобільною операційною системою. Вона працює на 100 млн мобільних телефонів з просунутими функціональними можливостями, а в планах компанії-розробника досить амбітна мета – подолати рубіж в 1 млрд користувачів в найближчі роки. Якщо ви нічого не чули про цю ОС - нічого дивного. Ця операційка призначена для кнопкових телефонів, які навіть складно назвати смартфоном. Так, з допомогою сучасного телефону з кнопками можна спілкуватися в месенджерах, за типом WhatsApp і Viber, і навіть користуватися соцмережею Facebook. Подібні гаджети популярні на ринку Індії.

Тільки минулого місяця компанія KaiOS отримала новий раунд інвестиційного фінансування від партнерів TCL і Google, які надали підтримку для свого основного набору додатків, таких як Search, Maps і YouTube. Компанія вже співпрацює з іншими відомими брендами, такими як Facebook і Qualcomm, а в 2019 році планує розширити свою діяльність на різні форм-фактори і ринки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Що стосується розробників даної ОС, компанія пообіцяла поліпшити продуктивність, а також збільшити комфорт від використання пристроїв.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.