Під час презентації WWDC 2019 компанія Apple представила нову версію персонального комп'ютера Mac Pro. Зовнішній вигляд дещо здивував і навіть розсмішив користувачів – в результаті соцмережі заповнили численними мемами. До того ж, навіть компанії не упустили можливості пожартувати над яблучної корпорацією. IKEA не стала чекати осторонь, і жорстко пожартувала над Apple.

Вони випустили реальну тертку, а на її рекламному постері написали "створено для яблук".

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому продукт IKEA куди дешевше "терки" Apple – всього 2,30 долара (62 гривень). Зазначимо, що реклама цієї самої терки виглядає як постер в стилі Apple.

Що стосується самого комп'ютера від яблучної корпорації, він отримав незвичайний дизайн, його компоненти можна адаптувати під потреби користувача і оновити їх при виникненні потреби.

Він працює на 28-ядерному процесорі Intel Xeon. Два графічних процесори GPU об'єднуються за Infinity Fabric Link, який забезпечує до 5 разів більш високу швидкість, ніж PCI.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.