Днями в Мережі стали масово обговорювати злив з Google Pixel 4 XL, який нібито вже в когось на руках. Нагадаємо, в минулому році вже була така історія, так що особливо сумніватися не доводилося. Втім, все може змінитися, і ось чому.

Є дані, які вказують на те, що злив був фейком на основі Galaxy S10. Можливо, Google намагається відвернути публіку від справжніх смартфонів, опублікувавши “підставну качку” для інсайдерів. Крім того, інсайдер OnLeaks опублікував зображення Pixel 4 і Pixel 4 XL, які виглядають зовсім не як Galaxy S10, а як iPhone XI!

Варто відзначити, що ресур OnLeaks вкрай рідко помиляється, тому що висока ймовірність, що ми одержимо саме такі пікселі. Крім того, сама Google нібито це підтвердила, опублікувавши наступний твіт.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Можливо, компанія все ж не жартувала, і показала смартфон, яким він вийде вже в жовтні 2019 року. Нагадаємо, що ще в 2018 році смартфони Pixel 3 з'явилися в руках інсайдерів задовго до анонсу, і ми вже знали про Pixel 3 практично всі подробиці, так що презентація виявилася чистою формальністю.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.