У мережі продовжують з'являтися нові подробиці про флагманському планшеті Samsung Galaxy Tab S5.

Як повідомляє видання Galaxyclub, новинка, на відміну від свого молодшого брата Galaxy Tab S5e, отримає підтримку фірмового стилуса S-Pen. Його не доведеться докуповувати окремо, так як він буде йти в комплекті з пристроєм. Це відмінний подарунок, так як стилус допоможе реалізувати всі заявлені функції на це планшеті. Стилус відмінно підійде для ілюстраторів, художників і дизайнерів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Планшет, згідно джерел, оснастять 7-нанометровим процесором Qualcomm Snapdragon 855 і 6 ГБ оперативної пам'яттю. Швидше за все, новинка також отримає 10.5-дюймовий AMOLED-дисплей і порт для зарядки USB-C. Планшет буде однозначно флагманським, так що і цінник теж буде вище 500 доларів. Однак, як альтернатива iPad Pro від Apple він відмінно підійде.

Samsung Galaxy Tab S5 повинні подати разом з флагманської лінійки смартфонів Galaxy Note 10 на початку серпня. Схоже, компанія збирається зробити упор на топові смартфони, щоб затьмарити популярність Apple на ринку електронних гаджетів.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.