Профільний YouTube-канал EverythingApplePro повідомив з посиланням на дані редактора відомого порталу XDA-Developers, що iPhone 2019 року отримають нічний режим зйомки. Принаймні, на даний момент Apple тестує його саме на прийдешніх флагманах. Це означає, що камера iPhone буде ще краще знімати, так що флагмани від яблучної корпорації зможуть конкурувати з Google Pixel 3, який має передову технологію нічної зйомки.

Очікується, що нова функція камери iPhone XI і iPhone XR 2 буде працювати так само, як Night Sight в смартфонах Google Pixel і нічний режим Huawei P30 Pro - штучний інтелект буде автоматично висвітлювати знімки в ході обробки. Однак, яблучної компанії необхідно розробити алгоритм, який зможе освітити об'єкт для камери iPhone.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо вірити чуткам, американська корпорація грунтовно поліпшить камери iPhone 2019 року, і це не обмежиться установкою третьої матриці з ширококутним об'єктивом наступників XS XS і Max. До того ж, процесор здатний обробляти набагато більше інформації, що покращує якість фото. Серйозна заявка на перемогу в 2020 році.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.