Які б хороші у всіх відносинах не випускали смартфони бренди з Китаю, їх продукцію багато хто все одно дуже сильно недолюблюють. Очікувано, компанія Samsung помітно знизила ціну на флагманський Galaxy S10, який на момент виходу продавався на території України за ціною в 31 тисячу гривень.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте, аналітики повідомляють, що флагманський девайс тепер можна купити за 17 тисяч гривень, що майже вдвічі дешевше з моменту старту продажів. Економія на рівні 45% абсолютно точно є дуже актуальною і значущою, адже за рахунок неї тепер більш широке коло людей може купити собі цей апарат. Відмінна новина для тих, хто хотів купити собі цей флагман, але цінник за тисячу доларів кусався.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Що стосується характеристик, Samsung Galaxy S10 оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 точок (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, слотом для карт пам'яті microSD об'ємом до 1 ТБ включно, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, а також батареєю ємністю 3400 маг з підтримкою швидкої зарядки. Відзначимо, що незабаром на прилавках з'явиться Galaxy Note 10, який затьмарить цей смартфон за всіма показниками.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.