Згідно з рейтингом експертів, які вирішили з'ясувати популярність безлічі браузерів, Google Chrome і раніше утримує незаперечне лідерство – на його частку припадає більше половини світового веб-трафіку, а Safari займає друге місце. Це цілком очікувано, так як пошуковик Google тісно пов'язаний з браузерів Chrome, яким теж володіє корпорація Google.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте, у нього є огромній недолік, який просто неможливо виправити черговим оновленням - величезна використання ресурсів. Брауер використовується практично всю оперативну пам'ять браузера, із-за чого власники старих ПК сильно страждають. Що стосується решти, то Microsoft Edge (застарілий браузер Internet Explorer в тому числі) посів третє місце, а Firefox – на четверте. Opera замикає рейтинг ТОП-5 з 2,8% світового веб-трафіку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За останній рік Google неухильно нарощував своє лідерство, що може бути пов'язано зі змінами, внесеними ще в лютому 2018 року, коли Google блокував рекламу, що порушує стандарти Coalition for Better Ads. Однак, у Firefox є всі шанси наздогнати пошукача, якщо оновлення будуть дійсно корисними.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.