Смартфони Huawei лінійки Nova 5 представлять 21 червня: крім власне Nova 5 повинні представити ще бюджетну модель Nova 5i і флагманську Nova 5 Pro. Вже зараз, за п'ять днів до прем'єри, стала відома вартість топової моделі лінійки. Це означає, що можна приблизно зрозуміти, у скільки обійдуться й інші моделі, включаючи бюджетну.

Зображення, яке опублікував мережевий інформатор Мукул Шарму (Mukul Sharma), говорить, що Nova 5 Pro буде коштувати $600 в базовій версії – з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті. Безсумнівно, це здивує користувачів, адже за 600 доларів зараз на ринку можна придбати топовий флагман від Google - Pixel 3, який точно сподобається користувачам своєї крутий камерою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

найдорожча версія моделі оцінена в $710. У неї, судячи з усього, буде 256 ГБ флеш-пам'яті. Інсайдер зазначає, що ці дані варто можуть змінитися, але їх цілком можна брати за орієнтир.

Що стосується характеристик, тут теж не все так просто – наявність екрану OLED з вбудованим сканером відбитків пальців, фронтальної камери роздільною здатністю 32 Мп, багатомодульним основної камери з чільним датчиком роздільною здатністю 40 Мп, акумулятор ємністю 4000 маг. Акумулятор не такий вже і великий, як цього хотілося користувачам.

За чутками, в лінійці Nova 5 може виявитися модель з підтримкою 5G. І логічно думати, що це буде топовий Nova 5 Pro. Але поки ці дані не підтверджені офіційно.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.