В колекції Xiaomi вже є кілька фумігаторів, а днями компанія представила ще одного "вбивцю комарів" - Xiaomi Yeelight Mosquito Killer. Схоже, компанія Xiaomi серйозно підготувалася до літа, і оновила свою лінійку антимоскітних гаджетів.

насправді це пристрій 2-в-1: основа вбиває комарів, а всередині ще є мухобійка з короткою ручкою, якій не потрібні ні зарядки, ні акумулятор для того, щоб убити пару-трійку настирливих мух. Це відмінний гаджет, який не виглядає як дешева копія. Дизайн і компактність дозволяє розмістити її практично в будь-якому місці.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Важливо, що Xiaomi Yeelight Mosquito Killer не використовують хімічних речовин і безпечно для здоров'я.

Лампа автоматично включається вночі і вимикається вранці. Всередині встановлено літієвий акумулятор, одного заряду якого вистачить на 3-4 години роботи. Тому на ніч пристрій краще поставити на зарядку - для цього є роз'єм MicroUSB. Про ціни поки говорити рано, але вона точно буде не дорожче 50 доларів, що зробить її доступною на ринку.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.