Інсайдери та зарубіжні ЗМІ повідомляють, що система управління жестами на основі Project Soli знаходиться в стадії розробки для Pixel 4. Схоже, компанія готує до виходу смартфон з революційними можливостями, серед яких буде і управління жестами з відстані.

По-перше, необхідно згадати, що взагалі таке Project Soli. Цей проект розроблявся роками в Google ATAP, і його перша публічна демонстрація відбулася ще в 2015 році. Технологія дозволяє визначати положення рук користувача) на відстані.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як і багато проекти ATAP, Soli протягом багатьох років залишався в тіні, і цілком природно було б припустити, що він мертвий, але тепер проект отримав несподіване схвалення Федеральної комісії зв'язку США (FCC) в січні цього року, що вдихнув у нього нове життя. Схоже, ця новинка з'явиться не тільки на Pixel 4, але і в розумних годинах від Google, де ця функція стане чи не головною фішкою.

Нагадаємо, що Pixel 4 покажуть вже в жовтні цього року, а дизайн вже давно злили в мережу.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.