Минулої п'ятниці на території Китаю почалися офіційні продажі такого спортивного браслета, як Xiaomi Mi Band 4. На нього чекали виходу з другої половини минулого року, і ось, нарешті, у всіх бажаючих з'явилася можливість його собі купити.

Компанія заявила, що браслети вже розкупили, і придбати його в офіційному магазині точно не вийде. Рітейлери продають браслети з націнкою вп’ятеро, і у них купують ці браслети. Схоже, ажіотаж ще не стихла, так що придбати браслет на території України не вийде в найближчий місяць.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Все вказує на те, що Xiaomi Mi Band 4 звів з розуму мільйони покупців. Сам виробник поки не робив ніяких заяв з цього приводу, але можна з повною упевненістю сказати, що трекер вже продали накладом у більш ніж 1,5 млн штук, і це тільки за перші 24 години з моменту появи у продажу. Новий браслет перевершив по популярності навіть Xiaomi Mi Band 3, який до цих пір актуальний на ринку електроніки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.