У мережі з'явилися живі фотографії майбутнього флагмана Pixel 4. За даними 9to5Google, це перші реальні живі фотографії Pixel 4. Знімки були отримані від анонімного джерела, але автори впевнені в їх автентичності.

Смартфон видно з задньої сторони, в чохлі і в руках у користувача. Проте головну його особливість видно дуже добре - основну квадратну камеру з дизайном точно як на останньому рендері, опублікованому самої Google. Схоже, Google не збрехала, і не хотіла посміятися над користувачами. Це цілком логічно, так як компанія вирішила показати відразу ж дизайн смартфона, правда за півроку до офіційної презентації. Залишилося дізнатися тільки характеристики девайса, і дочекатися старту продажів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Можна ще раз переконатися, що дизайнери Google на цей раз були на одній хвилі з Apple, адже від нових iPhone очікують таких же "квадратних" камер.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.