Громадський діяч, мислитель і натураліст Володимир Вернадський залишив послання. Його вдалося розшифрувати і в ньому йдеться про загадкову планету Нібіру.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Довгі роки праці Вернадського були зашифровані. Зараз все більше фахівців схиляються до думки, що "Радянський Нострадамус" дуже точно описував у своїх працях майбутнє і був правий у багатьох моментах.

Вернадський був переконаний, що вищий розум є і весь цей час він перебував на Землі. Вернадський також прийшов до висновку, що зв'язок між двома цивілізаціями був. Правда, чим закінчився цей контакт, відомий природодослідник не повідомив, чи не хотів розповідати, щоб не бентежити співгромадян.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Експерти знайшли в одному з послань Вернадського попередження про військове вторгнення Нібіру. Мислитель вважав, що інопланетяни існували завжди, та й виходили з ним на зв'язок за допомогою телепатії.

Вернадський у своїх працях стверджував, що з'явиться планета смерті, яка знищить планету. Причому кінець світу почнеться саме з Росії. Він стверджував, що інопланетян цікавить місце сили в РФ і вони готові зробити все для того, щоб ця територія увійшла до складу нової імперії.

Нагадаємо, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога.

Як повідомляв Знай. ua, до Землі мчить "космічний вбивця", озвучена фатальна дата.

Також Знай. ua писав, що вчені розповіли, як Сонце знищить Землю, зворотний відлік пішов.