В мережу були злиті якісні фото смартфона iPhoneXR, який Apple планують презентувати у вересні. Не секрет, що гаджет отримає збільшений запас акумулятора, і про це вже не раз говорили інсайдери.

Знімки опублікував відомий якісними инсайдами зі світу технологій індійський блогер Судханшу Амбхоре у себе Twitter.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зображення підтверджують, що новий гаджет від корпорації Apple буде мати подвійну основну камеру (з двома модулями). Це означає, що компанія продовжує покращувати смартфон, хоч він і буде вважатися “бюджетником”, якщо порівнювати зі своїми побратимами.

За відомостями ЗМІ з різних джерел раніше стало відомо, що iPhone XI, який також буде представлений у вересні-жовтні, отримає потрійну камеру.

На опублікованих блогером фото iPhone XR представлений в синьому кольорі з прозорим корпусом. Зовнішній вигляд нового смартфона з моделі iPhone X майже не змінився, зберігши яка стала відомою "брову" у верхній частині екрана. Відомо, що Apple не поспішає впроваджувати революційні фішки в смартфони 2019 року. Все найцікавіше залишили на 2020 рік, який ми з нетерпінням чекаємо.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.