Фірмовий інтерфейс смартфонів компанії Xiaomi традиційно позбавлений меню додатків - всі встановлені програми розміщуються на головному екрані. Тому ті користувачі, які звикли до класичного меню Android, змушені покладатися на сторонні лаунчер. Проте, компанія вирішила здивувати публіку, і з кожним новим оновленням фірмова прошивка від китайців починає все більше нагадувати голий Android.

В останній альфа-версії MIUI Launcher з індексом 4.10.6.1025-06141703 з'явилося меню додатків. Судячи з першим скріншотам, для його виклику в панелі швидкого запуску розташовується відповідна кнопка. Подібний інтерфейс знаходиться і в Android, так що користувачі, які вперше користуються девайсом від Xiaomi, швидше використовують навігацію в смартфоні.

Втім, незабаром вийде нова MIUI 11, яка сильно нагадує Android, так що їх схожість буде тільки збільшуватися з часом.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.