Техпідтримка компанії Samsung у США закликала власників "розумних" QLED-телевізорів перевіряти їх на віруси "кожні кілька тижнів". Це звучить дуже дивно, так як телевізори від Samsung не з дешевих, і у них точно повинен бути встановлений антивірус, так як ЗА Android дозволяє впроваджувати додатковий захист не тільки смартфони, але і в телевізори.

В компанії попросили проводити перевірку "кожні кілька тижнів" за допомогою вбудованого антивіруса, якщо телевізори підключені до Wi-Fi, і доклали відео-інструкцію. Однак, чому цим не займається сама система телевізора - невідомо. Досі невідомо, як ці віруси можуть опинитися на телевізорів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Сканування вашого комп'ютера на наявність шкідливих вірусів важливо для забезпечення його безперебійної роботи. Це також актуально для ваших телевізорів QLED, якщо вони підключені до Wi-Fi! Запобігайте атаки шкідливих програм на телевізор, перевіряючи наявність вірусів кожні кілька тижнів", - говорилося в повідомленні.

Пізніше Samsung видалила твіт без будь-яких пояснень. Можливо, це була просто невдалий жарт, або ж Samsung вирішила не викликати шквал гнівних повідомлень від користувачів.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.