iOS 13 - оновлення з одним з найбільших послужних списків. Подібний список нововведень можна було спостерігати тільки після виходу iOS 7, яка свого часу вважалася культової. Однак, у новій ОС від яблучної корпорації є функція, яку варто активувати абсолютно всім власникам iPhone.

Apple часто звинувачують в тому, що компанія намагається всіма силами змушувати користувачів переходити на нові пристрої. Компанія продовжує доводити, що вона, навпаки, піклується про довговічності своїх гаджетів. У iOS 13 ця турбота виразилася у функції “Оптимізована зарядка акумулятора”. Схоже, Apple хоче підняти собі репутацію, щоб у підсумку підвищити продажі пристрою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ця функція дозволяє знизити знос акумулятора iPhone. Зробити так, щоб акумулятор смартфона як можна довше працював з великою залишковою ємністю і пропонував максимальний час роботи без підзарядки.

За допомогою цієї функції, заряд смартфона буде триматися в межах від 80% до 20%, тим самим не дозволяючи смартфону заряджатися або розряджатися повністю. Після оновлення iOS 13 настійно рекомендуємо активувати дану технологію.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.