Фахівці ізраїльської компанії Cellebrite заявили про те, що може зламати будь iPhone або iPad, в тому числі пристрої під управлінням iOS 12.3.

Фірма також стверджує, що її система може розблокувати будь топовий Android-пристрій. Схоже, що компанія тепер може зламувати будь-який пристрій, а враховуючи, наскільки сильно смартфони увійшли в наше життя, про власника гаджета можна дізнатися абсолютно будь-яку інформацію, без будь-яких зусиль.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що компанія розробила свою технологію злому UFED Premium для того, щоб допомогти правоохоронним органам.

Поліція може придбати її і згодом використовувати її так, як вважатиме за потрібне. Подібну систему намагалися впровадити для зарубіжних правоохоронних органів, але Apple випустила оновлення iOS, яке зробило злом неможливим.

Подивимося, чи зможе нова система зламати хвалену захист від яблучної корпорації.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.