Основоположник космізму, знаменитий радянський вчений Костянтин Едуардович Ціолковський був провісником. Йому були відомі таємні знання про майбутнє Росії і вторгнення прибульців з Нібіру.

Уфологи кажуть, що всю інформацію про майбутнє Росії і планети Земля Костянтин Ціолковський добув, коли побував на занадковій планеті.

Ціолковського нібито взяли в полон прибульці, а додому, на Землю, він повернувся вже освіченим, - пише vladtime.

Дослідники переконані, що всі ті знання на основі яких він дав пророцтво про майбутнє Російської Федерації, були йому дані саме інопланетянами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так дослідник передбачав, що одна з планет Всесвіту (мова йде про загадкову Нібіру) стане настільки могутньою, що це дозволить подолати сили тяжіння та поширювати життя за межі Землі.

Ціолковський також говорив про існування в космосі інших форм життя, натякаючи на істот, що взяли його у полон.

Так от, згідно з його прогнозам,Нібіру захопить Росію, а слідом і поглине інші країни. Тільки після повної покори людства інопланетні гості з Нібіру зроблять Землю надпланетою.

Крім того, саме Ціолковському належать проекти ракет, на яких зараз люди можуть літати до інших планет. І він їх створив вже після того, як повернувся з Нібіру на Землю.

Прибульці розкрили Циолковскому свої плани. Жителі Нібіру також розповіли йому про проникнення "в наш мозок" та як можна впливати на дії землян.

Ціолковський запевняв, що прибульці існують і керують Всесвітом, там усе відбувається за їхніми законами. Однак, іони не йдуть на контакт з людьми. Поки що жителі Блакитної планети до цьогоне готові, але, це, на думку дослідника, обов'язково станеться і зовсім скоро.

Вчені, які змогли розшифрувати послання Ціолковського, переконані, що час вторгнення Нібіру настав зараз. Однак цей контакт може виявитися ворожим. А перетворення Землі на надпланету потягне за собою катастрофічні наслідки, що може призвести до загибелі всього живого на Землі.

Нагадаємо, Нібіру почне трощити Землю з "обителі зла Путіна": пророцтво Вернадського переплюнуло Біблію.

Як повідомляв Знай. ua, до Землі мчить "космічний вбивця", озвучена фатальна дата.

Також Знай. ua писав, що вчені розповіли, як Сонце знищить Землю, зворотний відлік пішов.