Засновник Huawei Technologies Рен Чжэнфэй очікує, що санкції США скоротять дохід компанії приблизно на $30 млрд в найближчі два роки. Як би компанія не приховувала кризовий стан на ринку, експерти впевнені, що незабаром компанія може втратити величезний прибуток, якщо США знімуть санкції проти Huawei.

Очікується, що продажі найбільшої китайської технологічної компанії залишаться на колишньому рівні і складуть близько $100 млрд у 2019-му і 2020 роках.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак Huawei буде прагнути підтримувати свій бюджет на дослідження і розробки та утримуватися від звільнень або продажу великих активів. І хоча це показник продажів вважається відмінним, для корпорації, яка пообіцяла очолити ринок смартфонів цього точно мало. Навіть Apple зможе перевершити китайців, у якої не все так гладко з продажами iPhone в останні кілька років.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.