У мережі з'явилася перша фотографія захисного скла для Samsung Galaxy Note 10. Його дизайн сильно здивував користувачів, і ось чому.

По ній видно, що він буде зовні відрізнятися від Galaxy S10 - точковий виріз під фронталку розмістять по центру, а не збоку. Чому відразу не можна так було? Схоже, компанія вирішила поекспериментувати з розміщенням камери, так як у Galaxy S10 її розмістили під сам екран, а не в вирізі дисплея, як це роблять інші конкуренти.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для ринку смартфонів це новинка, так що у компанії є ще час, щоб визначитися з розміщенням фронтальної камери. Правда, деякі користувачі воліли б її заховати зовсім, причому сам корпус. Нагадаємо, що вихід флагмана Galaxy Note 10 запланований на кінець серпня/початку вересня цього року, прямо перед презентацією нових iPhone від Apple.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.