Анонсований минулого тижня фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 швидко надійшов у продаж, ставши однією з найбільш обговорюваних технологічних новинок на форумах. Не секрет, що браслет спочатку з'явився на ринку Китаю, а вже потім на території Європи. Проте, китайці зайшли ще далі, і тепер продають браслети за копійки. Прямо зараз жителі України і будь-яких інших країн світу можуть купити собі цей спортивний браслет по 900 гривень, а продають його за такою низькою ціною на AliExpress.

Звичайно ж, на території України початку продажів гаджета доведеться чекати ще дуже довго, так що покупка браслета через китайський інтернет-магазин здається не такою вже дивною ідеєю. Причому на території україни гаджет буде продаватися за ціною 1300 гривень.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

За таку скромну суму грошей покупець отримує спортивний браслет, який оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм з підтримкою сенсорного управління, причому цей самий дисплей здатний відображати кольорову картинку, в чому і полягає один з головних плюсів Xiaomi Mi Band 4. До речі, гаджет отримав можливість відстежувати місцезнаходження користувача за допомогою GPS-датчика, що зробить показники тренувань більш точними.

Звичайно ж, топова версія отримає NFC-чіп, але він може виявитися марним на території нашої країни.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.