Розробники Huawei випустили нове оновлення системи для флагманського смартфона Huawei P30 Pro. Зазначимо, що це не просто чергове оновлення для усунення вразливостей - нове ЗА поліпшило роботу самого смартфона на програмному рівні.

Прошивка вийшла з номером EMUI 9.1.0.178 і в неї додали безліч корисний нововведень. Наприклад, в новому з'явилася функція DC Dimming, яка управляє яскравістю OLED-дисплея з допомогою зміни напруги струму. Завдяки цьому зменшується мерехтіння екрану і знижується навантаження на очі. Всі ці поліпшення підвищують комфорт використання флагмана, який вважається одним з кращих на сьогоднішній день. Правда, ми ще не бачили нові iPhone, вихід яких запланований на вересень 2019 року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наступна важлива зміна - Ultra-low latency Bluetooth. Це технологія, яка зменшує затримку звуку і покращує синхронізацію аудіо і відео. Як працює технологія поки невідомо. Можливо, розробники для цього встановили нове спеціальні кодеки. Для власників цих смартфонів радимо дочекатися виходу оновлення, яке поширюється в більшості країн.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.