Попит на ігрові приставки з кожним днем стрімко зростає, але існує зараз на ринку покоління вже дуже сильно застаріло, в результаті чого попит на такі стрімко скорочується.

Весь світ чекає появи в продажу такої довгоочікуваної новинки, як Sony PlayStation 5. Звичайно, всі чекають картинки в 8К-форматі і 120 фпс, але навіть у такої консолі з'явився серйозний конкурент. На ринку з'явиться приставка Mad Box, яка в два рази краще PS 5.

Глава ігровий студії Slightly Mad Studios Ян Белл у своєму Twitter-акаунті опублікував зображення ігрової приставки фірмового виробництва, анонс якої може статися вже влітку нинішнього року, тобто в найближчі 2 – 3 місяці. Раптово інсайдери повідомили, що над розробкою консолі компанія працює вже більше 3 років, як і Sony над PS5 і Microsoft над новим Xbox.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стверджується, що Mad Box, хоча в кінцевому підсумку дана приставка може отримати іншу назву із-за деяких складнощів з використанням такого в Європі, краще Sony PlayStation 5 в два рази, тому що вона володіє більш високою продуктивністю. Однак, ніяких презентацій або відомостей про гаджеті немає, принаймні підтвердженою. Залишилося дочекатися виходу, який запланований на 2020 рік.

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.