Суд ЄС 19 червня визнав недійсною торгову марку відомого німецького виробника спортивних товарів Adidas, яка являє собою три паралельні смуги. Схоже, фанати спортивного одягу від Adidas можуть залишитися без своїх улюблених спортивок.

"Суд ЄС підтвердив недійсність торгової марки Adidas, яка складається з трьох паралельних смуг, завданих в будь-якому напрямку. Adidas не довів, що ця марка придбала на всій території ЄС відмітного характеру", - йдеться в релізі.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином суд підтримав рішення Відомства інтелектуальної власності ЄС (EUIPO) від 2016 року, яким воно анулював своє попереднє схвалення рішення марки знака на тій підставі, що вона була позбавлена будь-яких відмітного характеру. Можливо, це змусить компанію відмовитися від трьох смужок при дизайні одягу, а враховуючи популярної цих елементів на одязі, компанія може раптово збанкрутує.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

EUIPO скасувала своє рішення після заяви бельгійської компанії Shoe Branding, яка хотіла наносити на свою продукцію дві паралельні смужки. Adidas виступив проти цього з-за схожості з символікою його товарів.

Німецька компанія все ще може подати апеляцію до Суду ЄС, так що не все ще втрачено, і штанів з трьома смужками по боках бути!

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.