На сьогоднішній день операційна система Windows 10 встановлена на 56,48% всіх відповідних пристроїв, але більш стара версія Windows 7 і раніше утримує цілих 33,59% ринку. Не секрет, що Windows 10 тільки через кілька років після виходу обігнала сімку по популярності. Втім, для користувачів застарілих версій ОС додали можливість користуватися новим браузером від Microsoft.

Нагадаємо, розробка нового браузера Microsoft Edge одночасно ведеться в двох гілках: Dev з щотижневими оновленнями і Canary з щоденними оновленнями.

Поки що користувачам Windows 7, Windows 8 і Windows 8.1 доступна тільки Canary-збірка браузера, версію Dev обіцяють “скоро”. Так, ця модифікація браузера все ще здається сирої, але вона дається уявлення користувачам про те, що вони отримають після релізу цього браузера.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, популярним цей браузер так і не стане, так як Google Chrome, Opera і Firefox вже давно пішли вперед, так що їм конкуренція від Microsoft точно не страшна.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.