На ігровій конференції White Nights в Санкт-Петербурзі компанія Huawei похвалилася успіхами власного магазину додатків AppGallery за минулий рік. Не виключено, що ви ніколи не чули про це сервісі від китайської корпорації. І якщо на території України цей сервіс не користується великою популярністю, в Китаї магазин здатний затьмарити навіть Google Play.

Опубліковані цифри дійсно вражають: у кінці 2018 року мобільними сервісами Huawei користувалися понад 500 мільйонів людей у 170 країнах світу, при цьому, розробників додатків для AppGallery налічувалося понад 560 тисяч. Примітно, що порівняно з 2017 роком, число девелоперів зросла на 60%, а їх частка виручки, отримана через Huawei Mobile Services, зросла на 100%. Це означає, що у Huawei є знання і вміння просувати власну продукцію, яка є не просто скопійованим сервісом у конкурентом, а унікальним продуктом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Така популярність AppGallery серед розробників викликана тим, що китайська компанія бере на себе повну адаптацію та експертну технічну підтримку, а також надає відкритий доступ до автоматизованої тестовій лабораторії і системі оптимізації продуктивності для пристроїв Huawei. В Google Play необхідно оптимізувати свої ігри самостійно, а це потребує набагато більше зусиль та вмінь від творців додатків.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.