Компанія Vivo представила новий недорогий смартфон Y12, який зібрав у собі всі сучасні тренди. Відразу кидається в очі запас енергії - 5000 мАч. Цього більш ніж достатньо для сучасного смартфона, і навіть у Galaxy S10 обсяг досягає показника в 4000 маг.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

89% площі лицьової панелі займає 6,35-дюймовий Halo FullView дисплей із співвідношенням 19.3:9. Він володіє тонкими рамками, а фронтальна камера поміщена в невеликій каплевидний виріз. На звороті смартфона знаходяться сканер відбитків пальців і потрійна камера. Втім, без вирізу не обійшлося, але завдяки цьому компанії вдалося заощадити при виробництві гаджета.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Основний модуль тильної камери на 13 Мп доповнено 2-мегапіксельним датчиком глибини для зйомки в портретному режимі з розмиванням заднього фону та 8-мегапіксельним сенсором зі надширококутним об'єктивом з кутом огляду 120°. Звичайно, камера далеко не топова, але якісні знімки вміють робити абсолютно всі сучасні смартфони, навіть такі бюджетники як Vivo Y12.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.