Екс-глава і засновник компанії Microsoft Білл Гейтс в одному з нещодавніх інтерв'ю зізнався, що зробив "найбільшу помилку" за всю історію його кар'єри.

Так, Гейтс зізнався виданню Global Village, що прийняв невірне рішення щодо ринку мобільних платформ, поступившись першістю Android і втративши величезний ринок у сотні мільярдів доларів.

Білл Гейтс
Білл Гейтс

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найбільша помилка, яку я вчинив, була через моє погане управління Microsoft, в результаті ми дозволили Android досягти успіху. Android — це стандартна мобільна платформа, яка працює не на пристроях Apple. У Microsoft були величезні шанси на перемогу. На той момент було місце тільки для однієї операційної системи від Apple. В результаті Android переміг, забравши собі ринок на 400 мільярдів доларів", – заявив Білл Гейтс.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Microsoft готує до виходу "вбивцю Windows" 10: що відомо.

Як повідомляв Знай.uа Kano анонсувала ноутбук-конструктор за $300: збери сам.

Знай.uа писав, Microsoft готує до виходу "вбивцю Windows" 10: що відомо.