Старіння і скорочення населення світу стануть реальною проблемою до 2050 року, вважає підприємець.

Ілон Маск
Ілон Маск

Генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск поділився в Twitter своєю думкою з приводу долі людства в 2050 році. За словами підприємця, справжня проблема полягає в тому, що населення Землі поступово і впевнено старіє і скорочується.
Маск вважає, що проблема перенаселеності людству не загрожує, адже до 2050 року число літніх людей перевищить кількість молодих.
Засновник SpaceX переконаний, що демографічний графік населення буде схожий на перевернуту піраміду: людей старшого віку буде більше, а молодих – менше.

Ілон Маск
Ілон Маск

Маск відповідав на твіт аккаунта World of Engineering, в якому наводився прогноз по населенню планети у 2050 році. Там була позначена цифра 9 346 399 468. Підприємець посилається на норвезького вченого Йоргена Рандерса і називає його підрахунки набагато точнішими, ніж підрахунки ООН.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, яким буде пікап від Tesla: думки експертів. Компанія готує до виходу черговий автомобіль.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск видалився з Твіттера: здали нерви. Маск здивував світ своїм рішенням.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів.