Бомба вибухнула на німецькому ячмінному поле наподалік від міста Альбах, що в Фернвальді. Експерти опублікували знімок кратера, який з'явився після вибуху снаряда.

Чиновники повідомляють, що таємничий вибух шокував жителів міста рано вранці. Вони також стверджують, що "з майже абсолютною певністю, це бомба часів Другої світової війни", повідомляє видання Geek.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фотографії, зняті безпілотником, пізніше показали наслідки нічного вибуху: кратер завширшки становить 10 метрів у глибину -майже 4 метри, згідно з заявою штабу поліції Вестхессен - Вісбаден в Німеччині.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми можемо радіти, що фермер не був у полі" - заявив представник міста Йоханнес Лаубах.

Поліція відмітила, що на найближчих відстанях більше не було виявлено жодного снарядау, що не розірвався.

Як наголошується, в 4 ранку жителі містечка Альбах почули сильний вибух і відчули невеликий землетрус.

У поліції зазначили, що не знали про розташування бомби, але пізніше правоохоронні органи "майже з абсолютною точністю" встановили, що це зброя часів Другої світової війни. Експерти припускають, що це була 250-кг бомба, скинута з літака.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через 70 років після закінчення війни бомби, що не розірвались, дотепер часто зустрічаються у Німеччині. Вони іноді можуть вибухати, оскільки з часом їх підривник руйнується.

Нагадаємо, страшна авіакатастрофа потрясла всю країну: кілька метрів стали фатальними, не вижив ніхто.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", світ потрясла жахлива авиакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що літак вибухнув просто в повітрі: те, що знайшли під палаючими уламками, не вкладається в голові.