Продукція від Apple стала небезпечною для кожної людини. Житловий комплекс в Нью-Джерсі і його страхова компанія разом пред'являють позов Apple, щоб відшкодувати виплати за пожежу з вини iPad від 22 лютого 2017 року, в результаті якого загинув орендар будівлі, Бредлі.

пожежа
пожежа

"Дане обладнання було необґрунтовано небезпечним і небезпечним за своїм прямим призначенням внаслідок дефектів його конструкції та / або його виготовлення, та / або відсутності адекватних попереджень", - йдеться в частині судової скарги, повідомляє видання Apple Insider.

Apple, як стверджується, несе відповідальність за шкоду, тому що вони знали або повинні були знати - що літієва батарея iPad була "сверхопасным механізмом, здатним завдати шкоди, навіть при розумному використанні".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Позивачі, Union Management і його дочірня страхова компанія Greater New York Mutual Insurance Company, подали позов 20 червня в окружний суд США по округу Нью-Джерсі.

У лютому цього року син і дочка загиблого громадянина Ірландії подали власний цивільний позов проти Apple, також звинувачуючи батарею iPad. Різниця полягає в тому, що на додаток до звинувачення у відповідальності, сім'я загиблого також стверджувала, що він "відчував значний біль і страждання", перш ніж його опіки вбили його.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пожежі в літієвих мобільних пристроях не є новим явищем, але, в той же час, пристрої Apple поставляються з несправною батареєю відносно рідко.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.