Компанія Samsung показала на офіційних рендерах перші зображення нового флагманського смартфона Galaxy S11. Новинка має округлений корпус, у якого взагалі немає жорстких країв, і вигнутий з чотирьох сторін дисплей. Схоже, компанія вирішила переосмислити дизайн майбутніх смартфонів, і тепер цей флагман, презентація якого відбудеться вже взимку 2020 року буде виглядати як смартфон, який був популярний ще в 2010 році.

По своєму дизайну цей апарат дуже схожий на iPhone 3Gs, який вийшов на ринок близько 10 років тому. Різниця лише в матеріалах корпусу і розмірах, тоді як загальна форма у всьому нагадує вже забутий продукт “яблучної” корпорації. З іншого боку, все нове - це добре забуте старе, а гострими кутами вже нікого не здивуєш. Компанія намагається будь-якими способами повернути популярність лінійці Galaxy S і Galaxy Note. Дизайн виявився неоднозначним, і далеко не всі користувачі оцінять такі зміни.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як відомо, Samsung Galaxy S11 буде мати скляний корпус, новітнє технічне оснащення і підтримку мереж 5G, завдяки чому всі користувачі нового мобільного пристрою від компанії Samsung зможуть підключатися до мереж п'ятого покоління, розвиваючи в них швидкість до 5 Гбіт /сек. Для чого такі потужні показники потрібні для смартфона - невідомо. У будь-якому випадку, залишилося лише дочекатися дизайн iPhone 2020, щоб порівняти два майбутніх флагмана.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.