Космічне агентство США, за визначеними державою планами, збирається в 2022 році відправити місію на "золотий" астероїд Головного поясу. Цей пояс також відомий як Психея.

Імовірно, що політ до його орбіти триватиме до 2026-2027 року, а саме перебування на Психеї займе більше 20 місяців.

Вчені мають намір досліджувати породу астероїда за допомогою спеціального обладнання: ультраспектрального томографа, гамма-променевого і нейтронного спектрометра та магнітометра.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

астероїд
астероїд

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Астероїд, що сформувався в результаті зіткнення двох небесних тіл, важить менше одного відсотка від маси Місяця. При цьому в його породі містяться платина, залізо, нікель і золото. Як повідомляє портал Oil Price, експерти підрахували сумарну вартість всіх металів на Психеї: 700 квінтильйонів доларів. Цих грошей вистачило б, щоб зробити всіх людей мільярдерами.

Нагадаємо, у це важко повірити: виявили справжнє джерело "радіосигналів інопланетян".

Як повідомляв Знай.uа вибухнули 6000 тонн динаміту: до Землі наблизився 4-метровий астероїд, людство в небезпеці.

Знай.uа писав, "Радянський Тесла" повернувся з Нібіру зі страшним прогнозом: інопланетяни мчать до Землі, щоб перетворити її на пил.