У липні 2019 року настане унікальний молодик, адже співпаде з сонячним затемненням. Зокрема, 2 числа в 22:17, місяць буде перебувати в знаку Зодіаку Рак, відтак астрологи радять замислитися про матеріальну сторону життя.

Доречно буде скласти бюджетний план хоча б на кілька місяців – так ви зможете досягти мети. Але пам'ятайте, що в цей день ні в якому разі не можна позичати гроші або брати в кредит. Під забороною – і важливі угоди і початок нових проектів.

Експерти кажуть, у цей день можна зайнятися зміцненням здоров'я, наприклад, за допомогою водних процедур. Не буде зайвим влаштувати собі 2 липня розвантажувальний день. Крім того, цей період вдалий для зміцнення сімейних відносин і створення затишку в домі, а також подорожей і відпочинку.

Оскільки молодик настане у знаку Рака, найбільш сильні зміни чекають нас в особистих відносинах. Але, плануючи все це, продумуйте кожне рішення і дію. Астрологи стверджують, що 2 липня невдалий день для стрижки волосся та манікюру. День молодика може бути нестабільним, тому не піддавайтеся на спокуси. Головне – контролюйте свої емоції. 2 липня молодик почнеться в 22:17.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Вважається, що молодик негативно впливає на самопочуття людей, для нього характерні: - агресія; - апатія; - нервозність; - занепад сил; - імпульсивність; - зміна звичного поведінки.

Молодик 2 липня можна використовувати по максимуму, загадавши бажання, адже озвучене в цей день, воно обов'язково збудеться.

Ось варіанти, як можна загадати бажання 2 липня:

  • запаліть свічку і на вогонь вголос розкажіть про своє бажання; напишіть про свою мрію на листочку;
  • покладіть карту бажань, використовуючи вирізки з газет і журналів (так звана візуалізація), а потім викреслюйте кожен справджений елемент.

    Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, на Землю зійде рідкісне сонячне затемнення: головне не пропустити, 5 хвилин повного мороку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці використовують воду для інопланетної селекції і знищать людство. Цілющий ефір стане початком атаки і космічної війни, Земля в небезпеці.

Також "Знай.uа" писав, Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому.