Індійський Інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) на своїй сторінці в Twitter опублікував цікаву інформацію про новий концептуальний смартфон компанії Huawei. Втім, виглядає він дійсно дивно, якщо вдивлятися в деталі.

Мова йде не про наступника Huawei Mate X, першого смартфона компанії, який оснащений дисплеєм, що згинається, а про пристрої у стилі Vivo Apex 2019 і Meizu Zero.

Інсайдер підтверджує, що у китайського гіганта вже є працюючий прототип смартфона, який позбавлений будь-яких вирізів і отворів. У нього немає не тільки роз'ємів, але і кнопок. Для чого це потрібно - невідомо. Виглядає незвично, але застосування цього практично немає, за винятком покращеного захисту від попадання води.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В даному випадку, ймовірно, мається на увазі відсутність фізичних кнопок, так як якась альтернатива повинна бути передбачена. Наприклад, сенсорні панелі або кнопки з боків пристрою.

Нагадаємо, кампанія по збору коштів на випуск Meizu Zero з тріском провалилася, а Vivo Apex 2019 повинен надійти у продаж цього літа.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.