Лінійка смартфонів Samsung Galaxy S10 змогла обійти серію попереднього покоління Galaxy S9 за обсягами продажів. Про це свідчать дані звіту Counterpoint Research. Так, ці смартфони користуються не такою вже й великою популярністю, як iPhone, але все ж продаються краще за своїх попередників. Схоже, компанія почала правильно вести стратегію бізнесу, і випускає не тільки флагманські девайси, але й бюджетники з відмінними можливостями.

Так, протягом періоду з березня по травень 2019 року було продано 16 млн серії смартфонів Samsung Galaxy S10. Це на 12% більше показника, досягнутого серією Galaxy S9 за такий же період минулого року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Що цікаво, модель Galaxy S10+ виявилася найпопулярнішою серед новинок. Схоже, користувачі вирішили не морочитися, і купувати тільки топові моделі. Враховуючи ціну в 35 тисяч гривень, це вразило аналітиків.

Судячи з усього, звіт Counterpoint Research не потрапили продажі моделі Galaxy S10 5G. Однак з моменту початку продажів в квітні цього року дана версія розійшлася тиражем не менше 1 млн пристроїв. Подивимося, яким буде фінансовий звіт компанії за цілий рік.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.