Bentley представила перший електричний гібрид-позашляховик преміум класу Bentayga Hybrid 2020. Для компанії це також і перша модель на шестициліндровий газотурбинном трехлитровом двигуні V6 з подвійним турбонаддувом, що забезпечує потужність-335 к. с. Загальна потужність машини складає 443 л. с., повідомляє SlashGear. Звичайно ж, автомобіль буде недоступним для більшості покупців, так як ціна на автомобілі цієї компанії просто зашкалюють.

Звичайно ж, електродвигун тільки додасть потужності. Що ж стосується електродвигуна (на 126 к. с.), то він живиться від батареї потужністю 17,3 кВт/год, яка буде заряджатися (при наявності розетки 240 До рівня 2) за 2,5 години. До 60 миль/год (близько 100 км /ч.) Bentayga розганяється за 5,2 секунди, а максимальна швидкість складає 158 миль/год (більше 250 км/год). Коштувати таке задоволення в США буде в районі $157 тис. Звичайно, цей автомобіль не для швидкості, і вже точно не для гонок. Однак, наявність потужного двигуна зайвим точно не буде, враховуючи вартість автомобіля.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У компанії відзначили, що покупці будуть приємно здивовані “доступною ціною” на автомобіль.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.