Компанія Google представила планшет Pixel C восени 2015 року, він отримав екран з роздільною здатністю 2560 x 1800 пікселів, чотирьохядерний процесор з частотою 1,9 ГГц.

З коробки планшет працював під управлінням операційної системи Android 6.0.1 Marshmallow, в результаті його оновили до Android Oreo, але Android Pie планшет так і не отримав. Втім, для власників цього гаджета в нас погані новини, так як оновлень планшет вже точно не отримає.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки
Показати ще

Відомо, що Google припинила продажі планшета Google Pixel C в грудні 2017 року. Компанія завжди заявляла, що буде підтримувати свої пристрої як мінімум ще 18 місяців після того, як вони зникнуть з Google Store. Буквально цієї весни стало відомо, що компанія відмовляється від виробництва ноутбуків і планшетів, так що очікувати оновлення вже абсолютно точно не варто.

У червні минуло якраз півтора року з моменту закінчення продажу Google Pixel C.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.