Україна опустилася на 22 позиції в рейтингу країн за швидкістю інтернету. Тепер наша країна займає 81 місце. Про це йдеться в дослідженні компанії Cable.co.uk.

За даними аналітичної фірми, середня швидкість завантаження даних в Україні складає 7.72 Мбіт/сек. А час, що витрачається на завантаження 5 ГБ, дорівнює 1:28:28.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Найвища швидкість у широкосмугових мережах у Тайвані. Для скачування фільму розміром в 5 Гб в Тайвані знадобилося витратити не більше восьми хвилин.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Китай, незважаючи на добре розрекламований зростання швидкості інтернету, посідає лише 152 місце – з середнім показником швидкості 2.69 Мбіт/сек. Індія розмістилася на 75 місці, показавши швидкість 8.66 Мбіт/сек.

Єдиним сусідом України, що показав зростання швидкості інтернету, стала Білорусь, яка піднялася з 66 місця на 57. Тут зафіксована середня швидкість на рівні 13.19 Мбіт/сек.

Нагадаємо, компанія "Київстар" встигла оголосити, що вона відмовляється від безлімітних пакетів доступу до високошвидкісного інтернету.

Як повідомляв портал Знай.uа, в київському метро з'явиться зв'язок 4G.

Також портал Знай.uа писав, що протягом місяця практично всі оператори в Україні перейшли на новий тариф, і тепер українці платять не за місяць, а за 28 днів.