Ми знаємо Android як операційну систему для сенсорних смартфонів. Саме в такій іпостасі вона завоювала популярність мільйонів користувачів по всьому світу, забезпечуючи їх стабільною роботою і широким спектром функціональних можливостей. Звичайно ж, Google не зупиняють сенсорні гаджети, так що компанія випустила Android для кнопкових телефонів. Так, він відрізняється від звичайної версії для смартфонів, але причина цьому наявність кнопок, і відсутність сенсорного екрану.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З вигляду Android для кнопкових телефонів виглядає майже так само, як і версія для сенсорних апаратів. При цьому пошуковий гігант встановлювати на кнопкову версію Android ті ж самі програми, що і на сенсорну. Наприклад, тут є додатки Android Messages, YouTube і навіть Chrome з можливістю запустити гру-пасхалку про біжить динозаврика. Виглядає все досить незвично, але чи потрібно нам це в епоху сенсорних гаджетів, які могутніше деяких ноутбуків і ПК - невідомо.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.