Компанія Huawei анонсувала свій перший складаний смартфон з гнучким екраном Mate X на лютневій виставці MWC 2019.

Спочатку очікувалося, що випуск в продаж відбудеться в червні, але після фіаско Samsung Galaxy Fold, китайська компанія вирішила підстрахуватися і відклала старт продажів до осені, швидше за все – до вересня. Втім, про смартфоні ми практично всі знаємо, крім ціни, так як саме вона і визначає популярність і продаж смартфона.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо раніше повідомлялося про ціну в 1900 доларів, то тепер інсайдери повідомляли, що гаджет буде продаватися з цінником у 2400 доларів. Досить солідна сума, якщо враховувати, що навіть топовий iPhone обійдеться в рази дешевше.

Залишилося лише дочекатися вересня, щоб переконатися в завищених цінах.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.