Надійне джерело опублікував свіжу порцію новин про майбутнє флагманському смартфоні Xiaomi Mi Mix 4. Модель повинна бути анонсована до кінця першої половини осені поточного року. Наголошується, що раніше Xiaomi скасувала розробку цього смартфона, так як хотіла використати всі ресурси для створення інших моделей смартфонів, які продаються набагато краще.

Джерелом виступив директор по продукції Xiaomi Ван Тен Томас. Він повідомив, що Xiaomi Mi Mix 4 буде обладнаний більш якісним датчиком зображення в тильній камері, ніж Samsung ISOCELL Bright GW1, який характеризується роздільною здатністю 64 Мп. Схоже, компанія робить акцент саме на камеру смартфона, так що любителям робити атмосферні знімки варто звернути на цей флагман свою увагу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Користувачі Twitter почали припускати, що Xiaomi може обладнати свою майбутню новинку 100-мегапіксельним сенсором. Але це відразу ж було спростовано. Як виявилося, в основу тильної камери XiaomiMiMix 4 також буде покладено 64-мегапіксельний датчик зображення, але від Sony, а не від Samsung.

Нагадаємо, що на ebay в продажу з'явився секретний смартфон від Nokia, який продають за дві тисячі доларів. Повідомляється, що це секретна модель смартфона, який повинен був з'явитися на прилавках ще в 2014 році, однак, компанія чомусь відмовилася починати продажі пристрою. У будь-якому випадку, девайс працює на Android, що велика рідкість для смартфонів Nokia.

Як повідомляв Знай.uа флагманський Xiaomi Mi MIX 2s істотно подешевшав. Тепер гаджет продається всього за 330 доларів. Зазначимо, що раніше за гаджет просили близько 500 доларів, так що ціна помітно впала. За ці гроші покупець отримає 8 Гб оперативної пам'яті, що досить багато навіть для сучасних девайсів.

Також Знай.uа писав, що нове оновлення Windows 10 вивело з ладу мільйони комп'ютерів. Повідомляється, що нова ОС не змогла працювати на застарілих ПК, які випускалися до 2012 року. Це означає, що дане оновлення зламало застарілі комп'ютери мільйонів користувачів. Microsoft знову взялася за своє.